HYPOTHEEK

  • U heeft een woning op het oog of misschien zelfs een geaccepteerd bod;
  • U heeft extra geld nodig voor bijvoorbeeld een verbouwing;
  • Uw rentevaste periode van uw huidige hypotheek loopt af;
  • Of, uw persoonlijke situatie is veranderd waardoor een wijziging of aanpassing van uw huidige hypotheek wenselijk is.

Dit zijn voorbeelden waarvoor u terecht kunt bij uw Erkend Financieel Adviseur van De Zekerheidsspecialist.

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke gebeurtenis. Het gaat immers om de grootste aankoop in uw leven, waarbij u een langdurige financiële verplichting aangaat met een geldverstrekker. Het is belangrijk dat de hypotheek aansluit op uw wensen en doelstellingen en dat uw maandlasten betaalbaar blijven, voor nu en in de toekomst, in voor- en tegenspoed. Laat u daarom goed adviseren.

Uitleg onafhankelijk hypotheekadvies

WAAROM KIEZEN VOOR EEN ERKEND FINANCIEEL ADVISEUR?

Wanneer u kiest voor een Erkend Financieel Adviseur, kiest u voor zekerheid, ervaring en deskundigheid.

Een Erkend Financieel Adviseur beschikt naast de wettelijk verplichte Wft-diploma’s Hypothecair krediet en Consumptief krediet ook over het SEH diploma Erkend Financieel Adviseur. Dit diploma wordt afgegeven door de SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur). Een adviseur met een SEH erkenning wordt jaarlijks door het SEH bijgeschoold en getraind en voortdurend op de hoogte gehouden van ontwikkelingen binnen zijn vakgebied en (fiscale) wet- en regelgeving. Tevens moet de Erkend Financieel Adviseur voldoen aan strenge gedragsregels. Zo is de Erkend Financieel Adviseur altijd goed op de hoogte en bent u verzekerd van een gedegen en toekomstbestendig financieel advies.

De Financieel Adviseur bij De Zekerheidsspecialist beschikt over de kwalificatie “Erkend Financieel Adviseur”. Wanneer u klikt op het logo  wordt u doorgelinkt naar de website van SEH.