PARTICULIER

De kans is groot dat u wensen hebt die grote invloed zullen hebben op uw financiële situatie. U wilt bijvoorbeeld een huis kopen en de daarbij benodigde verzekeringen afsluiten, uw hypotheek versneld aflossen, niet tot uw pensioengerechtigde leeftijd doorwerken – maar eerder stoppen met werken, voor uzelf beginnen, sparen voor de studie van uw kinderen, uw gezin financieel onbezorgd achterlaten wanneer u onverhoopt mocht komen te overlijden, etc.

Hoe gaat u dat betalen? Zult u keuzes moeten maken of kunt u met de juiste voorzieningen en een doordacht financieel advies wellicht al uw wensen realiseren. Bij De Zekerheidsspecialist kunt u terecht voor een compleet, onafhankelijk, objectief en deskundig advies op maat.

HYPOTHEEK

U koopt een eigen woning. Een belangrijke stap in uw leven. Wij helpen u met het kiezen van een hypothecair krediet die het beste bij u past. Voor nu en in de toekomst.

INDIVIDUEEL PENSIOEN

Op uw pensioengerechtigde leeftijd wilt u graag de dingen blijven doen waar u veel plezier aan beleeft. Heeft u hiervoor voldoende pensioen opgebouwd?

VERZEKERINGEN

Samen met u brengen wij uw risico’s in kaart op het gebied van schade, werk, inkomen en zorg. Wij adviseren u welke verzekering het beste past bij uw situatie.

OVERLIJDEN

Een overlijden van een dierbare is zeer ingrijpend. Financiële zorgen ten gevolge van het overlijden is het laatste waar nabestaanden op zitten te wachten. Heeft u hier bij stil gestaan?

SPAREN

Spaargeld geeft vrijheid en financiële rust. De hoogte van het spaargeld is afhankelijk van hoeveel u wilt sparen voor onvoorziene uitgaven en welke doelen u wilt realiseren.

KREDIET

Soms moet u een uitgave doen die u niet kunt uitstellen en waarvoor u onvoldoende tijd hebt gehad om te sparen. Dan kan geld lenen een oplossing zijn.